• Jerko Ivanković Lijanović: Nakon 7.10. ukinuti ćemo kantone i napraviti uštede do 500 miliona KM!

    Kandidat Narodne stranke Radom za boljitak za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović danas je u okviru svoje službene izborne kampanje putovao redovnom autobuskom linijom iz Sarajeva u Zenicu. Tokom vožnje družio se i razgovarao sa putnicima za Zenicu gdje su ga na autobuskoj stanici simbolično dočekali kandidati Koalicije LDS ZA BOLJITAK.

    “Kandidati Narodne stranke Radom za boljitak i u Zeničko-dobojskom kantonu na listi koalicije LDS ZA BOLJITAK odlučni su da nakon 7.10. zajedno provedemo deset mjera Boljitkovog ‘’Programa za 10’’, kao što su ukidanje kantona i jačanje lokalne samouprave, ukidanje doprinosa na plaće u proizvodnom sektoru, osiguranje prozivodnje dovoljne količine hrane za potrebe vlastitog stanovništva, maksimalno korištenje domaćih potencijala za proizvodnju energije, završetak izgradnje saobraćajne infrastrukture, računari svoj djeci u procesu obrazovanja, svim građanima zdravstveno osiguranje, smanjenje korupcije uvođenjem e-uprave, osiguranje dječijeg doplatka za svako dijete i vratit ćemo vjeru i dostojanstvo svim ljudima da rade i žive od svog rada.

     Zato, dragi stanovnici 7.10. vlast je u Vašim rukama – Vi odlučujete. Ne bojte se. Uzmite olovku u ruke i odaberite promjene kako bi proveli naš Program za 10”, izjavio je Boljitkov kandidat za člana Predsjedništva BiH Jerko Ivanković Lijanović koji će večeras sa Mladima za boljitak sa tribina stadiona Bilino Polje bodriti nogometnu reprezentaciju BiH u utakmici protiv reprezentacije Austrije.

Comments are closed.