• DOK RODITELJI I DJECA GRCAJU U SUZAMA NA AUTOBUSKIM STANICAMA “ONI” PRIČAJU O PODJELAMA, ZASTAVAMA, RATU I STRAHU!!!

  “U posljednjih desetak dana, izuzimajući dnevne, redovne aktivnosti i medijske izvještaje sa standardnih događaja, svaki put kada pristupim Facebooku ili nekim od portala obavezno me dočeka novi naslov i tekst protkan nacionalističkom i zastarjelom retorikom naših političara. Dodik i Čović svaki dan zauzmu po 2-3 naslova s šovinističkim porukama o prijetnjama opstojnosti BiH, ostali političari, tj. kandidati na predstojećim Općim izborima jedva su dočekali temu izgradnje Pelješkog mosta da se obraćunaju putem naslova s Hrvatskom predsjednicom Kitarović, a ništa konkretno putem instrumenata prava nisu učinili po tom planu.
  NIKO DVA MJESECA PRIJE ODRŽAVANJA OPĆIH IZBORA u BiH od kandidovanih za entitetske, državne i kantonalne parlamente te za Predsjedništvo BiH ne govori o ekonomskom razvoju, međusobnoj saradnji.

  •Dragi stanovnici, 7.10. je pred vratima.

  ✔VI ODLUČUJETE – da li ćete dozvoliti da Vas opet prevare huškačkim temama o podjelama dok svi mi i naša djeca grcaju u siromaštvu, dok većina stanovnika grca u suzama na autobuskim stanicama prateći svoju djecu u tuđi svijet. Molim Vas sve da otvorite oči, da analizirate ko nudi rješenja, a ko dva mjeseca pred povjesno važne izbore nas vraća u politike iz prošlog vijeka, ko je onaj ko zajedno s vama želi napraviti NEOPHODNE I PRIJEKO POTREBNE PROMJENE.

  Dragi stanovnici u Federaciji BiH ali i cijeloj BiH, ja vjerujem u Vas i vjerujem u vaše odluke, želje, nade, molitve, vjerujem da želite svoju djecu uz sebe, da želite da radite i živite dostojanstveno od svog rada, ja vjerujem da ne želite zlo, rat, strah, vjerujem da želite krenuti naprijed nakon 25 godina.

  ✔VLAST JE U VAŠIM RUKAMA!
  7.10. VI ODLUČUJETE!!!”

  ✔IZABERITE PROMJENE, AKO NE ZBOG NAS ONDA ZBOG NAŠE DJECE!”, poručio je u svom saopštenju za javnost kandidat za člana Predsjedništva na Općim izborima 2018. Jerko Ivanković Lijanović.

   

Comments are closed.