Ћирилица Latinica

Boljitkovci posjetili Udrugu osoba s invaliditetom općine Posušje

''I ove godine pred Uskrs obišli smo članove Udruge kako bismo im čestitali Uskrs i malo porazgovarali o svakodnevici. Nastojimo pomoći koliko možemo, jer ne smijemo dopustiti da djeca s posebnim potrebama, umirovljenici, socijalno ugroženi, bolesni, stari i nemoćni budu zaboravljeni. Ponekad je dovoljna samo lijepa riječ'', kazala je Martina Čutura, općinska povjerenica Boljitka.

Opširnije...

Milorad Bahilj: Suštinski riješiti oblast kontrole kvalitete proizvoda

Podsjetimo kako je dosljedna primjena federalnog Zakona o kontroli kvalitete određenih proizvoda pri uvozu i izvozu izazvala brojne reakcije uvoznika iz RS-a, te su premijeri entitetskih Vlada u siječnju ocijenili da je do konačnog rješavanja pitanja nužno usuglasiti entitetske propise, prvenstveno liste proizvoda za koje se vrši kontrola kvalitete pri uvozu i izvozu, visinu naknade za izvršene kontrole te način i postupak obavljanja kontrole. Tada je formirana radna skupina koju čine predstavnici resornih entitetskih ministarstava i predstavnici Distrikta Brčko te inspekcijske službe.

Opširnije...

Ministar Ilija Šljivić gradi boljitak u Općini Kupres

Danas je u prostorijama Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Hercegbosanske županije, Boljitkov ministar Ilija Šljivić sa svojim suradnicima, održao sastanak s načelnikom Općine Kupres Pericom Romićem i njegovim suradnicima i v.d. direktorom društva P.P.“ KUPREŠKO POLJE“ d.o.o. Kupres Borom Jelićem. Na sastanku se razgovaralo o Ugovorima o zakupu potpisanim od strane društva P.P. “KUPREŠKO POLJE“ d.o.o. Kupres u periodu od 1998.-2002. godine i o potrebi njihovog usklađivanja s važećim zakonskim propisima. Dogovoreno je da se u narednom periodu poduzmu određene aktivnosti, prije potpisivanja Aneksa na predmetne Ugovore i da se dosadašnja uspješna suradnja Općine Kupres i ovog Ministarstva nastavi i u narednom periodu.

Opširnije...

Tražimo da krivci odgovaraju zato što su od Mostara napravili grad slučaj

Građani svakim danom prepoznaju one političare i njihove stranke koje su ih gurnule u čoravi sokak i koji im ne nude ništa osim laži, obmana i praznih dogovora koji su ih do sada i doveli u totalnu izolaciju i kolaps. Zbog takvih političara, kojima zarad svojih stranačkih interesa odgovara status kvo, od svih Mostaraca su napravili slučajeve'', izjavio je Tomislav Perić, zastupnik Boljitka u Skupštini HNŽ-a.

Opširnije...

Plate u institucijama trebaju da su odraz stanja u realnom sektoru

''Prije svega moram istači da smo danas na prijedlog predstavnika stranaka koje čine parlamentarnu većinu u ZD PBiH vodili jako dobru raspravu u vezi s pitanjem rada i zapošljavanja u BiH, ali ću slobodno reći da je to demagoška rasprava i u pogrešno vrijeme. Vijeće ministara i parlamentarna većina o zapošljavanju raspravljaju tek sada, pri kraju samog isteka mandata i to u izbornoj godini. Ovo je upravo i samo predizborni trik. Rasprava i stvari koje su danas iznesene na sjednici trebale su kao programi biti predloženi na početku samog mandata.

Opširnije...

Kalendar događanja

Travanj, 2014

Pon Uto Sri Čet Pet Sub Ned

Mladen Ivanković Lijanović

Predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak

Odlučan u namjeri provođenja općih gospodarskih reformi i obnovi ljudskih vrednota 1. listopada 2001. godine utemeljuje Narodnu stranku Radom za boljitak i postaje njen prvi predsjednik.

Opširnije...
2544667

K 10 – Hercegbosanska županija

22. 07. 2010

Ivica Matković- Kantonalni povjerenik

063-330-428

e-mail: ns.radom.za.boljitak@tel.net.ba

Adresa: Splitska b.b.

LIVNO

Ivica Matković – Povjerenik
063/330-428

Adresa ureda: Splitska b.b.

GRAHOVO

Ana Bašić – Povjerenica
063/230-359

Ratko Ivetić – potpredsjednik

063/402-296

Arežina Đorđe – tajnik

nsrzb.grahoo@gmail.comKomentiraj

Vidi sve vijesti...

 

Pratite nas na:

Iznesite vaše stavove, prijedloge i pitanja!  

  1. (obavezno)
  2. (valjan mail)
 

 


Vidi sve galerije...

Podržavate li Boljitkov prijedlog o ukidanju kantona u FBiH?

Glasaj

Rezultati

Loading ... Loading ...