• Lijanović potpisao Deklaraciju o ciljevima političkih stranaka BiH u 21. stoljeću

    Kandidat za člana Predsjedništva BiH na Općim izborima 2018. godine Jerko Ivanković Lijanović, na Jahorini, u okviru dvodnevnog učešća na konferenciji “BiH stranke 21. vijeka – prekretnice i promjene u razvoju politickih stranaka u BiH” u organizaciji NDI BiH potpisao Deklaraciju o ciljevima političkih stranaka iz BiH u 21. stoljeću.

    ”Vrijednosti koje i Narodna stranka Radom za boljitak njeguje i zagovara sve godine svog postojanja i kroz svoja Programska načela, zadovoljstvo mi je što su se našla i u potpisanoj Deklaraciji.

    Potpisivanjem deklaracije, svi potpisnici, obavezali su se da će posvečeni reformskim procesima, prepoznavanjem važnosti vrijednosti i načela EU, težeći poboljšanju kvalitete života i stvaranju pozitivnog učinka, odlučni da povrate povjerenje naroda i građana izgrade integritet, orjentirani ka suradnji i otvorenom dijalogu, svjesni svoje ključne uloge kao nositelja promjena i izražavajući spremnost za vođenje vlastitim primjerom odgovorno jačati transparentnost, zastupanje javnog interesa, uključivanje i davanje jednakih prava svima, unutarstranačku demokraciju, politički dijalogo i suradnju”, rekao je Jerko Ivanković Lijanović.

Comments are closed.