• Program za 10 garantira spas i ozdravljenje bh privrede

    1Kandidati, članovi i simpatizeri Narodne stranke Radom za boljitak u utorak (02.09.2014.) okupili su se u mostarskoj Mjesnoj zajednici Raška Gora na zajedničkom druženju i predstavljanju Boljitkovog programa za 10.

    Boljitkovicima se na druženju na Raškoj Gori pridružio i Mladen Ivanković Lijanović, predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i kandidat Boljitka za PS BiH. Predsjednik Ivanković Lijanović je okupljenima predstavio 10 ključnih mjera Programa za 10. Poseban naglasak je skrenut na trenutno posustalu privredu u BiH kojoj u ovom trenutku jedino mogu pomoći značajne promjene na političkoj sceni. Lijanović je zaključio kako Program za 10 kojeg Narodna stranka Radom za boljitak nudi svim biračima svojom kvalitetom, te radom i predanošću Boljitkovih predstavnika na svim nivoima može pokrenuti privredu i sve ostale segmente društva, te ovu državu konačno povesti naprijed.

    Članovi Eko Udruge Raška Gora koji su se pridružili druženju kandidata, članova i simpatizera Narodne stranke Radom za boljitak na Raškoj Gori su ovom prilikom Mladenu Ivankoviću Lijanoviću, predsjedniku Narodne stranke Radom za boljitak uručili zahvalnicu za doprinos u izgradnji Eko Doma ”Ante Toni Pehar” u kome je druženje i održano.2