• Sporazum između Boljitka i KSPP-a

    Danas je u bihaćkom hotelu Park potpisan koalicijski Sporazum između Kladuške stranke privrednog prosperiteta (KSPP) i Narodne stranke Radom za boljitak na kantonalnoj razini. U ime Mladena Ivankovića Lijanovića, predsjednika Narodne stranke Radom za boljitak i kandidata za Premijera BiH, sporazum je potpisao Šefk Smlatić, kandidat za državni Parlament, dok je ispred KSPP-a to učinio predsjednik stranke Boris Horvat.

    Koalicije se formira na razini Unsko sanskog kantona, tako što će nositelj liste za kanton biti kandidat iz KSPP-a, dok će stranka privrednog prosperiteta podržati kandidate Boljitka; Hasana Ponjevića na kantonalnoj razini, Hasana Samardžića za federalni Parlament, Šefika Smlatića za državni Parlament i Jerku Ivankovića Lijanovića kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.
    Na pres konferenciji upriličenoj nakon potpisivanje Sporazuma također je bilo riječi o temama na koje će biti usmjerena koalicija, a to su zapošljavanje, prosperitet i ekonomija, odnosno boljitak bh građana.