• Mladen Ivanković Lijanović: ”Krah HDZ-a i njihovih loših politika”

    ”Narodna stranka Radom za boljitak upućuje iskrene čestitke predstavnicima Kukuriku koalicije povodom ostvarene pobjede na parlamentarnim izborima u Republici Hrvatskoj. Čestitamo i građanima Hrvatske koji su za budućnost svoje zemlje izabrali boljitak i svojim glasom za Kukuriku koaliciju, za svoju zemlju izabrali promjene. Uvjereni smo da će uz rad Kukuriku koalicije napokon profunkcionisati pravna država i vladavina prava. Ubjedljiva pobjeda Koalicije, dokazala je da su građani Hrvatske prepoznali mačehinski odnos dosadašnje vlasti prema njima i da žele napokon iz svog društva iskorijeniti korupciju i kriminal, a to će uspjeti djelovanjem nove vlasti”, izjavio je predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak i zastupnik u PD PSBiH, Mladen Ivanković Lijanović povodom ubjedljive pobjede Kukuriku koalicije na izborima u Republici Hrvatskoj i dodao:

     

    ”Također, odaziv od samo 5% birača iz dijaspore govori u prilog činjenici što birači misle danas, te koliko su nezadovoljni krivom politikom koju je vodio sestrinski HDZ Hrvatske.

     

    Drago nam je što su i građani Hrvatske  kao i građani BiH na prošlogodišnjim općim izborima, prepoznali i kaznili jednu lošu politiku  koju je vodio HDZ Hrvatske i stoga se nadamo da će građani Bosne i Hercegovine i na lokalnim izborima 2012. godine prepoznati, lošu politiku sestrinskog HDZ-a u BiH.”