• Mladi za Boljitak Živinice kreću na Marš mira 2014.

  04.07.14. Detalj sa sastanka (2)

  Mladi za boljitak Živinice sinoć su održali radni sastanak na kojem su između ostalog zaključene bitne smjernice u vezi s organizovanim polaskom na Marš mira 2014.

  ”Mladi za boljitak iz Živinice, kao i prethodnih godina u ponedjeljak će tradicionalno iz Živinica krenuti i na ovogodišnji pješački pohod u povodu obilježavanja godišnjice genocida u Srebrenici, Marš mira 2014. Oko 50 predstavnika Mladih za Boljitak Živinice ispred Boljitkovog ureda u Živinicama u ponedjeljak u 07.00 sati će zajedno krenuti prema MZ Nezuk gdje će se priključiti učesnicima Marša mira 2014. iz cijele BiH i svijeta.

  Želim naglasit da će se Mladi za boljitak na povratku iz Srebrenice vratiti autobusom koji su nam obezbjedili naši predsjednici, mr.sci. Samir Kamenjaković predsjednik Boljitka Živinice i dopredsjedavajući Skupštine TK iz reda bošnjačkog naroda i Mersed Šerifović predsjednik Boljitka TK i zastupnik u Skupštini TK. Ovim putem im se ispred Mladih za Boljitak Živinice zahvaljujem na konstantnoj podršci za naš rad i aktivnosti”, rekao je je Hasan Kadirić, predsjednik Mladih za boljitak Živinice.

  Na sastanku Mladih za boljitak Živinice bili su prisutni i Boljitkovi mladi vijećnici u OV Živinica, Eldis Bajrić i Alija Hodžić.

   04.07.14. Detalj sa sastanka