• Lijanović: Vrijeme ‘Programa za 10’ tek dolazi!

    “Svim stanovnicima, prije svega HVALA na podršci i hvala što su izašli na izbore i obavili svoju građansku dužnost. Ono što je istina i u šta sam uvjeren jeste da je većina stanovnika glasala Za promjene. Također istina je i da su se jučer desile organizovane izborne neregularnosti na biračkim mjestima koje su sada javna tajna.

    Ako smo išta postigli korisno to je da smo zaustavili sastajanje Čovića i Dodika u Predsjedništvu BiH. Postigli smo i to da je Narodna stranka Radom za boljitak uspjela da zadrži svoju rasprostranjenost na cijeloj teritoriji BiH i da ima glasove na svakom pedlju i od svih stanovnika BiH, svih vjera i nacija što i je ste naše najveće bogastvo. Boljitkov ‘Program Za 10’ (https://bit.ly/2ybvxa9) i dalje ostaje jedino rješenje za našu zemlju i njegovo vrijeme tek dolazi.

    Ja i dalje vjerujem jedino u stanovnike i zbog njih koji žele boljitak u našoj prelijepoj domovini #IdemoDalje #ZaBoljitak #ZaPromjene”, poručio je lider Narodne stranke Radom za boljitak i kandidat za člana Predsjedništva BiH za Opće izbore 2018.

Comments are closed.