• Boljitkovci posjetili Udrugu osoba s invaliditetom općine Posušje

    17.04.14. Boljitkovci posjetili  Udrugu osoba s invaliditetom opcine PosusjeI ove godine uoči Uskrsa najvećeg kršćanskog blagdana predstavnici Narodne stranke Radom za boljitak, posjetili su članove udruge osoba s invaliditetom općine Posušje, te im tom prigodom uručili darove.

    ”I ove godine pred Uskrs obišli smo članove Udruge kako bismo im čestitali Uskrs i  malo porazgovarali o svakodnevici. Nastojimo pomoći koliko možemo, jer ne smijemo dopustiti da djeca s posebnim potrebama, umirovljenici, socijalno ugroženi, bolesni, stari i nemoćni budu zaboravljeni. Ponekad je dovoljna samo lijepa riječ”, kazala je Martina Čutura, općinska povjerenica Boljitka.

    ”Na žalost  i ovaj put moram naglasiti kako općinske vlasti ne vode dovoljno brigu o korisnicima ove Udruge, novaca ima za sve, a za njih se izdvaja tek neki mali dio koji nije dovoljan da Udruga funkcionira na pravi način. Stoga zamolila bi Općinu Posušje i njene vlasti da se više angažiraju u pomoći ovoj Udruzi, a i svima kojima je pomoć potrebna. Ponekad je potrebno tako malo da se ljudi osjećaju bolje, da dostojanstveno mogu živjeti svoje živote na najbolji mogući način, koje im u ovoj Udruzi omogućuju požrtvovne njegovateljice, njihove drage Anka i Mara’‘, dodala je Čutura.