• Budi i ti aktivan i društveno odgovoran

  07.05.14. 07.05.2014. Budi i ti aktivan i drustveno odgovoran (3)

  ”Potrebe naših građana, njihova želja za novim informacijama od nas zahtjeva da svakim danom se sve više prilagođavamo novim standardima i trendovima u političkoj komunikaciji. Boljitkov social media tim svakim danom unosi novitete i prilagođava se komunikaciji s našim građanima putem društvenih mreža. Ovim putem se zahvaljujem i čestitam sretnom Seadu Omeragiću iz Gradačca na osvojenoj stipendiji od 500 KM, a u narednom periodu zajedno sa Seadom donirat ćemo tonu domaćeg krompira javnim kuhinjama.

  Pozivam sve koji su do sada pratili Boljitak na društvenim mrežama da to čine i u narednom periodu, te da i sve svoje prijatelje pozovu da komuniciraju s nama na društvenim mrežama. Boljitak je zahvaljujući vođenju internet kampanje na nivou svjetskih standarda, dostigao zapažene rezultate putem kojih se oglašava i komunicira sa svojim fanovima, a posebno sa mladima koji jesu naša vodilja ka boljitku cijelog društva, a mi smo ti koji im u svakom momentu trebamo i moramo biti na raspolaganju za sve odgovore”, rekao je danas u Sarajevu Jerko Ivanković Lijanović, dopredsjednik Boljitka, dopremijer i ministar poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi FBiH.

  Naime, Boljitkov social media tim s dopredsjednikom, dopremijerom i ministrom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva u Vladi FBiH Jerkom Ivankovićem Lijnovićem, danas je u Sarajevu izvukao jednog od fanova Boljitkovog fan pagea koji je dobio stipendiju od 500 KM na osnovu učešća u nagradnoj igri za stipendiju koja je bila organizovana na Facebook fan pageu Boljitka.

  Sretni stipendista, kojeg je izvukla ruka dopremijera Jerke Ivankovića Lijanovića je mladi Sead Omeragić iz Gradačca koji će osim osvojenih 500 KM s dopremijerom i ministrom poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva imati priliku da donira i jednu tonu domaćeg krompira javnim kuhinjama za koje se on opredijeli.

  07.05.14. 07.05.2014. Budi i ti aktivan i drustveno odgovoran (2)

  07.05.14. 07.05.2014. Budi i ti aktivan i drustveno odgovoran