• Hadžićani snažno uz Program za 10

    hadžićiMladi Za boljitak danas su u Hadžićima organizovali potpisivanje peticije Slušaj srce, reci Da ukidanju glomazne i neefikasne administracije i skupe Federacije. Pored toga, pozvali su građane da podrže Program za 10 Narodne stranke Radom za boljitak.

    Svoju podršku mladima, danas u Hadžićima, dali su i Damir Čardžić, dopredsjednik Narodne stranke Radom za boljitak iz reda ostalih, zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo i delegat u Domu naroda BiH, ali i Vedad Gačanović, vijećnik u OV Hadžići i voditelj Ureda za odnose s javnošću Narodne stranke Radom za boljitak.

    Mladi ljudi u Bosni i Hercegovini imaju ogromne probleme, od onih u obrazovnom sistemu do problema nezaposlenosti. Upravo zbog toga, Narodna stranka Radom za boljitak svojim Programom za 10 nudi boljitak i njima, uz poruku da ukidanjem neefikasne administracije, dobivamo uštedu do 500 miliona KM na godišnjem nivou, a samim time i otvaranje novih radnih mjesta. Ostanite na svojoj rodnoj grudi i borite se, jer samo ste vi budućnost i boljitak ove zemlje, poruka je koju su mladim ljudima i svim građanima Općine Hadžići danas poslali Mladi Za boljitak Hadžići.