• Karavan Plave revolucije u Gradišku donosi nova radna mjesta

  09.06.2014. Karavan Plave revolucije u Gradisku donosi nova radna mjestaArhaično, neodgovorno i krajnje bezobrazno i narcisoidno ponašanje vladajućih elita u Republici Srpskoj tokom prethodnih godina, građane je dovelo pred rub gole egzistencije. Naslovi u medijima i priče ljudi koji nemaju novca ni za hljeb, sve su učestalije, iako vlasti iz Republike Srpske u svojim istupima pričaju o nezaduženosti i medu i mlijeku u ovom entitetu. Loše ekonomske politike, loše stanje privrede i poljoprivrede, svakim danom sve manji broj radnih mjesta su u ovom entitetu realnost. Takva realnost mora postati vrijeme koje od predstojećih Općih izbora 2014. godine moramo ostaviti iza sebe. Narodna stranka Radom za boljitak kao politički u faktor koji u Republici Srpskoj nudi programe za gradnju boljitka, kao što je i ranije najavio, donesenim konkretnim mjerama za razvoj RS-a građane će izvući iz dužničkog ropstva.

  Izgradnja razvojne strategije usmjerena na stvaranje novih vrijednosti, otvaranje proizvodnih pogona, fabrika, većih poticaja za domaće privrednike, približavanje standardima EU, te zaštitom kvalitete domaćih proizvoda put su kojim ćemo uz podršku građana kazniti one koji su sve navedeno doveli u kataklizmu.

  Regionalna organizacija Boljitka u Gradišci, zajedno sa svojim članovima, simpatizerima i dužnosnicima, odbornicima u Skupštini Opštine Gradiška, Branislavom Mrakićem i Ljubom Subotićem, odlučna je u stvaranju ambijenta koji će vlastodršce u Gradišci i RS-u spriječiti da ovu zemlju vode dalje u crnilo. Svoj strah od kraha na predstojećim izborima, svjesni činjenice da su građani već odavno prozreli njihove prevare, sve češće prikrivaju lažima o neradu drugih, izmišljaju priče o razdorima političkih suparnika koje plasiraju u svojim medijima.

  Konkretnim programima koje nudimo našim građanima, organizacija Boljitka u Gradišci, sa svojim članovima i građanima od kojih svakim danom dobiva snažnu podršku kazniti će sve one koji su Gradišku i RS doveli u nezavidan položaj, stanje besparice i gladi.

  Posebno sada u periodu nakon poplava u kojima su unesrećeni građani izgubili sve ono što su vrijedno gradili godinama, moramo biti istrajni da jače nego ikada poduzmemo konkretne mjere za jačanje i razvoj privredne i poljoprivredne proizvodnje. Moramo pronaći način za što jaču pomoć našim vrijednim proizvođačima i za zaštitu domaćeg se opredijeliti kao za stratešku odrednicu gradnje boljitka i puta ka EU.

  Jači i ujedinjeniji nego ikada, pozivamo sve građane da zajedničkim snagama s karavanom Plave revolucije, u oktobru, Gradišci i RS-u donesemo dane u kojima će svaki građanin živjeti od svog rada, bez ideje i želje da napusti svoju Gradišku i RS i svoju BiH.09.06.14. Karavan Plave revolucije u Gradisku donosi nova radna mjesta