• Programom za 10 nakon Općih izbori 2018. napravit ćemo promjene za sve stanovnike BiH

  Nakon objave kandidature za člana Predsjedništva BiH na Općim izborima 2018. godine Jerko Ivanković Lijanović omogućio je i svim stanovnicima BiH koji imaju demokratsko pravo da biraju i budu birani da se također kandiduju na liste Narodne stranke Radom za boljitak kako bi u savezništvu sa svim stanovnicima, nakon izbora 2018. u BiH napokon se desio preokret i napravile se neophodne i željno potrebne promjene.

   

  Tim povodom proteklog vikenda u Sarajevu Jerko Ivanković Lijanović održao je sastanak s jednom grupom od velikog broja prijavljenih potencijalnih kandidata s kojima je analiziran Program za 10 Narodne stranke Radom za boljitak čijom provedbom su zagarantovane promjene i boljitak za sve stanovnike BiH: Zadovoljstvo mi je bilo družiti se i podijeliti viziju, strategiju i program povijesnih promjena za naredne izbore sa hrabrim osobama, punim elana i željom za promjenama nakon 2018. godine.
  Naš Program za 10 prepoznat je od stanovnika BiH kao ključan program za osiguranje standarda koje imaju stanovnici zapadno Evropskih zemalja”,
  istakao je Jerko Ivanković Lijanović.

   

  Faruk Halilović iz Sarajeva, potencijalni kandidat za Parlament BiH istakao je kako su njegova i kandidatura njegovih kolega dokaz da u BiH još uvijek postoji dovoljna snaga onih koji žele boljitak u BiH i koji se žele boriti za ekonomski, a ne jednonacionalni razvoj glavnog grada i cijele BiH.

   

  ”Pozivam sve one koji do sada nisu koristili svoje pravo da biraju, da 2018. godine izađu na Opće izbore, da ne sjede kućama i da zajedno s Boljitkom i našim budućim članom Predsjedništva BiH Jerkom Ivankovićem Lijanovićem napravimo neophodne promjene, ukinemo kantone i cijelu BiH izgradimo po modelu i principima Njemačke te napravio ugodan ambijent u kojem će svaki stanovnik živjeti od svog rada na svojoj rodnoj grudi”, izjavio je Dario Marić iz Kreševa, potencijalni kandidat za Skupštinu Srednjo-bosanskog kantona.

   

  Također, Haris Selimović potencijalni kandidat iz Zenice za Skupštinu Zeničko-dobojskog kantona zahvalio se Jerki Ivankviću Lijanoviću na mogućnosti kandidature i prilike da upravo u savezništvu sa stanovnicima BiH svi zajedno se izbore za bolji status studenata, radnika, penzionera i svih ugroženih kategorija, svih stanovnika u BiH.

Comments are closed.