• Programom za 10 do boljitka svakog stanovnika u BiH

  ”Općinski izbori, na kojima ćemo svi birati vijećnike, načelnike i gradonačelnike naših općina i gradova, se približavaju i bit će održani 02.10.2016. godine. Narodna stranka Radom za boljitak je osnovana davne 2001. godine i svrha njenog postojanja i njen konačni cilj je ujediniti naše stanovnike na zajedničkim ciljevima, radu i boljitku, te na taj način izgraditi organizaciju koja će nas voditi prema općem boljitku svih građana.

  Mi istinski predstavljamo sve narode, ali i pojedince u našoj zemlji, i pozivam sve građane, bez obzira na naciju, vjeru, spol, boju kože, da nam se pridruže u borbi za opći boljitak svih nas. Na naredne izbore izlazimo u svim kantonima/županijama, ali i u Republici Srpskoj, tako da je to najbolji dokaz iskrene višenacionalnosti, što nijedna druga stranka nema.

  Dapače, većina drugih stranaka ne pokušava ujediniti sve nas na zajedničkim ciljevima, već upravo suprotno, radeći protiv naše politike, većina stranka sprječava ujedinjenje naših građana na zajedničkim ciljevima.

  Da druge stranke nisu radile protiv rada i boljitka već dugih četrnaest godina, danas smo mogli imati najbolje životne uvjete u regiji, međutim zahvaljujući većini drugih političkih strankama danas imamo najlošije životne uvjete u Europi, što jedino možemo drugačijom politikom u potpunosti zaokrenuti.

  Kako do boljitka?

  1. Ukidanjem kantona/županija, ojačati Lokalnu samoupravu i napraviti uštede veće od 500 milijuna KM-a.
  2. Ukidanjem doprinosa na plaće u proizvodnom sektoru, rasteretiti radnike plaćanja prema državi i učiniti proizvodni sektor konkurentnim.
  3. Izgradnja industrijskih zona za proizvodne pogone sa svom infrastrukturom.
  4. Uvođenje i povećanje poljoprivrednih poticaja u proračunima/budžetima općina.
  5. Uvođenjem Elektronske uprave, smanjiti administraciju i učiniti sustav jednostavnijim, te samim tim će se korupcija smanjiti.
  6. Obrazovanje u skladu sa potrebama gospodarstva i učenika, a ne državne administracije i nastavnika.
  7. Osigurati besplatan internet, glasanje putem interneta i informatičku obradu podataka na biračkim mjestima bez izbornih prevara.
  8. Besplatni udžbenici i prijevoz za učenike osnovnih škola.
  9. Osigurati mladim parovima povlastice na kupnju prvog stana i uvesti i povećati dječji doplatak na svako dijete.
  10. Radnim ljudima vratiti vjeru i dostojanstvo da rade i žive od svog rada.”, izjavio je predsjednik Narodne stranke Radom za boljitak Mladen Ivanković Lijanović.

Comments are closed.