• Jerko Ivanković Lijanović: U BiH danas se dešava lakrdija!

    ”Za današnju lakrdiju u BiH je zaslužna aktuelna vlast iz FBiH koja nas vodi već više od dvadeset godina, a koju direktno bira jedan manji dio od nas dva miliona stanovnika iz FBiH s pravom glasa.

    Nesposobnost političkog vodstva prvenstveno iz FBiH, koja upravlja nama sve ove godine nas je sve i dovela u današnju situaciju i svakodnevno nam nude bezbroj nelogičnosti i gluposti kojima među ljude unose samo nemir po principu ”zavadi pa vladaj” jer samo njima na vlasti odgovara ovakvo stanje.

    Zato i danas koristim priliku i pozivam sve naše vrijedne i poštene stanovnike da razmisle i razmišljaju svaki dan do izbora 2018. godine o našoj zajedničkoj snazi, o moći koju možemo imati udruženi. Nas dva miliona ne smijemo ostati taoci nesposobnog političkog vodstva i zato ih pozivam da na idućim izborima izglasamo neophodne i željno potrebne promjene i izaberemo osobe koje će nas sve povesti iz etničkih konflikata i siromaštva u etničku suradnju i ekonomski razvoj. To svi zaslužujemo!”, izjavio je Boljitkov kandidat za člana Predsjedništva BiH na Općim izborima 2018. godine Jerko Ivanković Lijanović povodom današnjih dešavanja u RS-u.

Comments are closed.